Warning: include_once(/homepages/43/d632626059/htdocs/app632626205/wp-content/plugins/Akismet3/Akismet3.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/43/d632626059/htdocs/app632626205/wp-settings.php on line 305

Warning: include_once(): Failed opening '/homepages/43/d632626059/htdocs/app632626205/wp-content/plugins/Akismet3/Akismet3.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php7.0') in /homepages/43/d632626059/htdocs/app632626205/wp-settings.php on line 305
QUI SOM – MUTUA GENERAL DEL FRED

QUI ES MÚTUA GENERAL DEL FRED?

Antonio Romanos Escriu, segona generació de professionals en el sector, director tècnic de Quattro Compra, S.L., amb una experiència de mes de 40 anys dins del sector de l’Hostaleria, específicament a l’apartat de Refrigeració, Conservació, Congelació i Aire condicionat.
Ha prestat el servei tècnic durant molts anys a l’empresa Cobega avui dia Coca-Cola Iberian Partners de tota la xarxa de màquines Vending i post mix i equips frigorífics a Catalunya.
Ha col·laborat en el disseny i desenvolupament d’equips frigorífics per a empreses fabricadores a nivell nacional.
Sempre complint amb les seves exigents normes de control de qualitat.
Amb el seu programa de MANTENIMENT PREVENTIU varen estalviar més del 60% de despeses per aquest concepte.
Especialitat en Automatismes dels sector Vending i qualsevol altre dispensació de begudes refrescants de les principals envasadores de sucs i cerveseres.
Proveïdor de serveis tècnics de les principals cadenes de menjar ràpid. Sales de cinemes i fabricants de begudes refrescants presents a nivell nacional e internacional, com: Coca-Cola, Damm, Nutrexpa, Selecta, Cafè Gra, etc.
Ha estat present en tots els grans esdeveniments, tant a nivell Esportiu – Cultural (Olimpíada 92), com festivals musicals importants com: (Dr. MÚSIC FESTIVAL,  PRIMAVERA SOUND, SONAR ROC, SENGLAR ROC, MÚSICA VIVA, TÀRREGA, etc.).  Com a responsable de tota d’instal·lació i infraestructura, de refrigeració i dispensació de begudes i aliments.

ACTUALMENT

Ens hem especialitzat a prestar serveis a grans NAVIERES al Port de Barcelona, HOLLAND AMERICA, CELEBRITY CRUISES i principalment per a la companyia ROYAL CARIBBEAN en aquest cas, en exclusiva. Manteniment de les neveres de COCA-COLA Atlanta (USA). CLIENTS HORECA minoristes de l’Hostaleria, Restauració i Cafeteries. Hem signat un contracte amb el GREMI D’HOSTALERIA DEL VALLÈS ORIENTAL i GREMI D’HOSTALERIA I TURISME MATARÓ I MARESME per afegir els nostres serveis tècnics i altres avantatges pels associats. amb plena satisfacció per la qualitat dels nostres serveis i estalvi obtingut.
Donada la seva trajectòria disposa de PERSONAL TITULAT en refrigeració, en maquinaria de Refrigeració, Conservació, Aire Condicionat, Pre-mix i Bag-in-box.
Disposem d’una flota pròpia de vehicles de logística, furgonetes i vehicles taller per al desenvolupament de la nostra activitat.
Ens trobem ubicats al Vallès Oriental, amb un radi d’actuació de 30 km. des de la població de La Roca del Vallès prestant el serveis tècnics.
Donat els bons resultats en l’orientació de prestar un servei tècnic PREVENTIU per evitar al màxim possibles les avaries més comuns a la maquinària de refrigeració, conservació, congelació i aire condicionat, per tal d’oferir un servei ràpid, personalitzat i efectiu a una cartera fidel de clients. es per això que hem creat un departament específic per a abonats denominat: MÚTUA GENERAL DEL FRED, amb seu i estructura a LA ROCA DEL VALLÈS.